Kakaové boby jako surovina pro výrobu čokolády

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Kakaové boby jako surovina pro výrobu čokolády

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Kakaové boby jako surovina pro výrobu čokolády
Autor: Beňadiková, Alena
Vedoucí: Hrabě, Jan
Abstrakt: Cílem bakalářské práce je shrnutí poznatků o kakaových bobech a kakaovníku. Obsahem práce je popis kakaovníku jako plodiny, jeho pěstování, druhy kakaovníku. Dále pak zpracování kakaových bobů a jejich chemické složení. Hlavní důraz je kladen na popis jednotlivých složek a jejich význam pro výrobu čokolády se zaměřením na kakaové máslo a aromatické látky vzniklé při pražení.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15371
Datum: 2011-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 20555


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
beňadiková_2011_bp.pdf 4.258Mb PDF Zobrazit/otevřít
beňadiková_2011_vp.doc 94Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
beňadiková_2011_op.doc 94.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet