Med jako potravina i jako přírodní léčivo
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Med jako potravina i jako přírodní léčivo |
Autor: |
Šolcová, Tereza
|
Vedoucí: |
Družbíková, Helena
|
Abstrakt:
|
Práce byla zaměřena na problematiku včelího medu. V teoretické části byla popsána historie a vznik včelího medu, druhy medu dostupné na našem trhu. Dále byl včelí med řešen jako potravina a med jako lék. V praktické části byl proveden průzkum trhu a dotazníkový průzkum. V poslední části práce bylo provedeno senzorické hodnocení u různých druhů medu. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/15359
|
Datum:
|
2011-05-30 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
17167
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet