Med jako potravina i jako přírodní léčivo

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Med jako potravina i jako přírodní léčivo

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Med jako potravina i jako přírodní léčivo
Autor: Šolcová, Tereza
Vedoucí: Družbíková, Helena
Abstrakt: Práce byla zaměřena na problematiku včelího medu. V teoretické části byla popsána historie a vznik včelího medu, druhy medu dostupné na našem trhu. Dále byl včelí med řešen jako potravina a med jako lék. V praktické části byl proveden průzkum trhu a dotazníkový průzkum. V poslední části práce bylo provedeno senzorické hodnocení u různých druhů medu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15359
Datum: 2011-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 17167


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
šolcová_2011_bp.pdf 1.849Mb PDF Zobrazit/otevřít
šolcová_2011_vp.doc 87.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
šolcová_2011_op.pdf 63.81Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet