Nutriční hodnota vína

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Nutriční hodnota vína

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Nutriční hodnota vína
Autor: Křivánková, Milada
Vedoucí: Ptáček, Petr
Abstrakt: Cílem práce bylo zpracovat literární rešerši zaměřenou na souhrnný přehled nutriční hod-noty vína. V práci je krátce popsána výživa člověka. Dále je zde zmíněna základní charak-teristika vína, od rozdělení vín v ČR podle vinařského zákona až po vybrané odrůdy révy vinné. Pozornost je věnována také chemickému složení vína. Práce je doplněná o chemický rozbor sacharidů ve víně pomocí metody HPLC a alkoholu ve víně. K analýzám byl použit vzorek suchého a polosladkého vína.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15113
Datum: 2011-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 22689


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
křivánková_2011_bp.pdf 2.679Mb PDF Zobrazit/otevřít
křivánková_2011_vp.doc 92Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
křivánková_2011_op.pdf 480.7Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet