Výroba termizovaných smetanových sýrů a studium vlivu hydrokoloidů na jejich jakost
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Výroba termizovaných smetanových sýrů a studium vlivu hydrokoloidů na jejich jakost |
Autor: |
Horníčková, Dita
|
Vedoucí: |
Buňka, František; Tykvartová, Dagmar
|
Abstrakt:
|
Tato práce si kladla za cíl především otestovat vybrané hydrokoloidy a směsi hydrokoloidů při výrobě termizovaných smetanových sýrů, určit jejich optimální dávkování a vybrat ten, který bude mít za daných podmínek nejlepší vliv na senzorické vlastnosti a celkovou jakost výrobku. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/15073
|
Datum:
|
2011-05-20 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
22615
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet