Bílkoviny cereálií a jejich vliv na onemocnění celiakie

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Bílkoviny cereálií a jejich vliv na onemocnění celiakie

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Bílkoviny cereálií a jejich vliv na onemocnění celiakie
Autor: Solařová, Markéta
Vedoucí: Hrabě, Jan
Abstrakt: Bakalářská práce na téma "Bílkoviny cereálií a jejich vliv na onemocnění celiakie" je zaměřená na autoimunitním onemocnění tenkého střeva, které je vyvolané nesnášenlivostí pšeničné bílkoviny - lepku. V úvodu popisuje základní charakteristiku lepkové bílkoviny, zejména pšeničné bílkoviny. Práce je zaměřená na onemocnění celiakie a zakladní principy bezlepkové diety, dostupnost a sortiment pekárenských výrobků pro bezlepkovou dietu na našem trhu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/14854
Datum: 2011-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 22738


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
solařová_2011_bp.pdf 1.511Mb PDF Zobrazit/otevřít
solařová_2011_vp.doc 93.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
solařová_2011_op.doc 97Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet