Význam odrůd švestek v potravinářství.
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Význam odrůd švestek v potravinářství. |
Autor: |
Trusíková, Iveta
|
Vedoucí: |
Rop, Otakar
|
Abstrakt:
|
Cílem mé bakalářské práce bylo popsat jednotlivé odrůdy švestek a jejich význam v potravinářském průmyslu. Zdůrazněno je botanické zařazení slivoní, ekologické podmínky, sklizeň a skladování, přehled znaků a vlastností jednotlivých odrůd slivoně švestky. Důležitou součástí rukopisu je chemické složení švestek. Poslední kapitoly jsou věnovány výrobě slivovice, povidel, džemů, marmelád a sušených švestek. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/14853
|
Datum:
|
2011-05-30 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
22696
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet