Racionální a jiné formy alternativní výživy v gastronomii
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Racionální a jiné formy alternativní výživy v gastronomii |
Autor: |
Oliver, Radek
|
Vedoucí: |
Švecová, Dagmar
|
Abstrakt:
|
Tato práce pojednává o typech a začlenění forem alternativní výživy do stravovacích systémů v gastronomii. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/14745
|
Datum:
|
2011-05-30 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
21900
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet