Monitoring vybraných mléčných výrobků z kravského a kozího mléka v České republice

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Monitoring vybraných mléčných výrobků z kravského a kozího mléka v České republice

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Monitoring vybraných mléčných výrobků z kravského a kozího mléka v České republice
Autor: Tesařová, Klára
Vedoucí: Růžičková, Jana
Abstrakt: Diplomová práce pojednává o vlastnostech kravského a kozího mléka a sortimentu mléčných výrobků v České republice. Teoretická část je zaměřena na produkci a spotřebu mléka v ČR, na jeho charakteristiku a chemicko-fyzikální vlastnosti. Dále na požadavky na jakost mléka, výživovou hodnotu a nutriční aspekty pro spotřebitele. V praktické části byly referenčními metodami a použitím vysokorychlostního analyzátoru stanoveny chemicko-fyzikální vlastnosti čerstvého mléka. Poslední část byla zaměřena na sortiment vybraných mléčných výrobků z kravského a kozího mléka v ČR. Senzorickou analýzou byly hodnoceny vybrané mléčné výrobky.
URI: http://hdl.handle.net/10563/14554
Datum: 2010-08-25
Dostupnost: Práce není přístupná
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 14557


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
tesařová_2010_dp.pdfZablokované 486.4Kb PDF Zobrazit/otevřít
tesařová_2010_vp.doc 34.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
tesařová_2010_op.doc 34Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet