Senzorická analýza potravin

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Senzorická analýza potravin

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Senzorická analýza potravin
Autor: Kaňoková, Lucie
Vedoucí: Ponížil, Petr
Abstrakt: Zahrnuje hodnocení chuti, vzhledu, vůně či textury. Senzorická analýza potravin patří mezi základní kontrolní metody kvality potravinářských surovin, přídatných a pomocných látek i hotových výrobků
URI: http://hdl.handle.net/10563/14470
Datum: 2010-05-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 14565


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
kaňoková_2010_dp.pdf 2.065Mb PDF Zobrazit/otevřít
kaňoková_2010_vp.doc 42Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
kaňoková_2010_op.doc 38.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet