Chřest - plodina z Ivančic

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Chřest - plodina z Ivančic

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Chřest - plodina z Ivančic
Autor: Černá, Lucie
Vedoucí: Vojtíšková, Petra
Abstrakt: Cílem této bakalářské práce je popsat chřest lékařský (Asparagus officinalis). Chřest je málo využívanou, ale přesto chutnou, zdravou a nutričně bohatou zeleninou. V práci jsou dále uvedeny způsoby pěstování běleného a zeleného chřestu, historie pěstování chřestu v České republice a ve světě, porovnávání spotřeby chřestu v České Republice a v sousedních zemích. Dále jsou zde informace o nutričním složení chřestu, antioxidační aktivitě a některých vybraných nutričních látkách.
URI: http://hdl.handle.net/10563/14469
Datum: 2010-05-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 15321


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
černá_2010_bp.pdf 981.4Kb PDF Zobrazit/otevřít
černá_2010_vp.doc 41Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
černá_2010_op.doc 42.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet