Hygiena a bezpečnost výroby potravin ve firmě Alika a.s.
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Hygiena a bezpečnost výroby potravin ve firmě Alika a.s. |
Autor: |
Krejčová, Zuzana
|
Vedoucí: |
Bartošíková, Romana
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu plnění hygienických a bezpečnostních standardů při výrobě ořechových směsí ve firmě Alika a.s. Teoretická část popisuje hygienu a bez-pečnost výroby potravin, rozdělení zdravotních nebezpečí ve výrobě potravin a systémy pro bezpečnost potravin. V praktické části je představena firma Alika a.s. Dále jsou podrobně rozepsány jednotlivé pracovní technologie a jejich možná rizika. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/14461
|
Datum:
|
2010-05-26 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
15048
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet