Mykotoxiny produkované plísněmi v potravinách
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Mykotoxiny produkované plísněmi v potravinách |
Autor: |
Grégrová, Renata
|
Vedoucí: |
Holko, Ivan
|
Abstrakt:
|
Tato bakalářská práce je zaměřena na mykotoxiny v potravinách. Má pozornost by-la upřena nejen na mykotoxiny, ale i na plísně, kterými jsou produkovány. U plísní byla pozornost věnována morfologii, taxonomii a způsobům rozmnožování. U mykotoxinů byli zdůrazněny nejvýznamnější druhy mykotoxinů, jejich charakteristika, fyzikální a chemické vlastnosti, metody stanovení, jejich stanovené limity v rámci EU v jednotlivých potravi-nách. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/14376
|
Datum:
|
2010-05-31 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
14599
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet