Výroba plnotučné hořčice s využitím kurkumy
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
|
Název:
|
Výroba plnotučné hořčice s využitím kurkumy |
| Autor: |
Navrátilová, Kristýna
|
| Vedoucí: |
Jandásek, Josef
|
|
Abstrakt:
|
Obchodní řetězce a další obchodní subjekty požadují od výrobců potravin, aby omezili popřípadě úplně zastavili používání syntetických azobarviv při výrobě potravin. Tato bakalářská práce pojednává o využití kurkumy jako přírodního barviva, které se používá při výrobě plnotučné hořčice. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/14300
|
|
Datum:
|
2010-05-25 |
|
Dostupnost:
|
Bez omezení |
|
Ústav:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
|
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
|
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
15807
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet