Bioaktivní látky v kakaových produktech
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Bioaktivní látky v kakaových produktech |
Autor: |
Zajíčková, Kateřina
|
Vedoucí: |
Rop, Otakar
|
Abstrakt:
|
Předložená bakalářská práce shrnuje poznatky o kakaovníku a kakaových bobech. Obsahem práce je charakterizovat kakaovník jako rostlinu, jeho pěstování, výskyt a složení kakaových bobů. Další část je zaměřena na technologické zpracování kakaových bobů. Hlavní důraz je kladen na látky obsažené v kakaových bobech, který mají vliv na lidský organismus. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/14012
|
Datum:
|
2010-05-28 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
15001
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet