Bioaktivní látky v kakaových produktech

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Bioaktivní látky v kakaových produktech

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Bioaktivní látky v kakaových produktech
Autor: Zajíčková, Kateřina
Vedoucí: Rop, Otakar
Abstrakt: Předložená bakalářská práce shrnuje poznatky o kakaovníku a kakaových bobech. Obsahem práce je charakterizovat kakaovník jako rostlinu, jeho pěstování, výskyt a složení kakaových bobů. Další část je zaměřena na technologické zpracování kakaových bobů. Hlavní důraz je kladen na látky obsažené v kakaových bobech, který mají vliv na lidský organismus.
URI: http://hdl.handle.net/10563/14012
Datum: 2010-05-28
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 15001


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
zajíčková_2010_bp.pdf 1.358Mb PDF Zobrazit/otevřít
zajíčková_2010_vp.doc 32Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
zajíčková_2010_op.doc 34Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet