Cemické charakteristiky druhů a odrůd jeřábu (Sorbus)
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
|
Název:
|
Cemické charakteristiky druhů a odrůd jeřábu (Sorbus) |
| Autor: |
Vinklárková, Květa
|
| Vedoucí: |
Mlček, Jiří
|
|
Abstrakt:
|
Diplomová práce se zabývá méně známými ovocnými druhy. V teoretické části je popsáno rozdělení ovoce. Dále se text zaměřuje na jádrové ovoce s důrazem na rod jeřáb (Sorbus) a jeho mezidruhové křížence. Cílem praktické části bylo stanovit sušinu, refraktometrickou sušinu, obsah organických kyselin a minerálních látek v 8 odrůdách jeřábu. Výsledky byly konfrontovány s hodnotami uváděnými v odborné literatuře. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/13983
|
|
Datum:
|
2010-05-20 |
|
Dostupnost:
|
Bez omezení |
|
Ústav:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
|
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
|
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
14544
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet