Výroba speciálních vín

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Výroba speciálních vín

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Výroba speciálních vín
Autor: Knechtlová, Miluše
Vedoucí: Babisz, Marek
Abstrakt: Cílem mé bakalářské práce je seznámení se s tzv. speciálními víny, jejich charakteris-tikou, klasifikací a technologickými postupy při jejich výrobě. V úvodu je práce zaměřena na historii vinařství a vinařské oblasti v České Republice. Následuje charakteristika a klasi-fikace vín. Převážná část práce je věnována popisu technologických postupů při výrobě speciálních vín, jak v České Republice, tak i v zahraničí. V závěru práce jsem se zaměřila na využití speciálních vín v gastronomii a vliv vína na lidské zdraví.V práci jsem využila různých literárních a internetových zdrojů i svých poznatků ze setkání s vínem.
URI: http://hdl.handle.net/10563/13868
Datum: 2010-05-24
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 14543


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
knechtlová_2010_bp.pdf 2.335Mb PDF Zobrazit/otevřít
knechtlová_2010_vp.pdf 153.7Kb PDF Zobrazit/otevřít
knechtlová_2010_op.doc 50Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet