Výroba speciálních vín
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Výroba speciálních vín |
Autor: |
Knechtlová, Miluše
|
Vedoucí: |
Babisz, Marek
|
Abstrakt:
|
Cílem mé bakalářské práce je seznámení se s tzv. speciálními víny, jejich charakteris-tikou, klasifikací a technologickými postupy při jejich výrobě. V úvodu je práce zaměřena na historii vinařství a vinařské oblasti v České Republice. Následuje charakteristika a klasi-fikace vín. Převážná část práce je věnována popisu technologických postupů při výrobě speciálních vín, jak v České Republice, tak i v zahraničí. V závěru práce jsem se zaměřila na využití speciálních vín v gastronomii a vliv vína na lidské zdraví.V práci jsem využila různých literárních a internetových zdrojů i svých poznatků ze setkání s vínem. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/13868
|
Datum:
|
2010-05-24 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
14543
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet