Potraviny 21. storočia

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Potraviny 21. storočia

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Potraviny 21. storočia
Autor: Melounová, Alexandra
Vedoucí: Černá, Monika
Abstrakt: Bakalárska práca obsahuje nové výskumy a poznatky z oblasti potravín. Práca je zameraná na nové technologické postupy, nové produkty a zložky potravín, ktoré majú pozitívny vplyv na ľudský organizmus.
URI: http://hdl.handle.net/10563/13785
Datum: 2010-05-26
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: D 15249


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
melounová_2010_bp.pdf 3.242Mb PDF Zobrazit/otevřít
melounová_2010_vp.doc 34.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
melounová_2010_op.doc 48.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet