Stanovení škrobu a základních charakteristik vybraných druhů obilovin
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Stanovení škrobu a základních charakteristik vybraných druhů obilovin |
Autor: |
Cukrová, Martina
|
Vedoucí: |
Kramářová, Daniela
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce je zaměřena na chemické charakteristiky u vybraných druhů obilovin. Teoretická část obsahuje popis obilovin, chemické složení obilného zrna, pěstované druhy u nás a ve světě a popis vybraných druhů obilovin. V experimentální části je uvedeno stanovení jejich základních chemických charakteristik. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/13516
|
Datum:
|
2010-05-27 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
14834
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet