Mlýnské zpracování kukuřice
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Mlýnské zpracování kukuřice |
Autor: |
Lichnovský, Miroslav
|
Vedoucí: |
Burešová, Iva
|
Abstrakt:
|
Cílem práceje popsat problematiku mlýnského zpracování kukuřice, chemické složení a anatomii kukuřičného zrna. Mlecí proces a jeho nejdůležitější technologické operace. Popis hlavních strojů a zařízen včetně jejich pracovních principů. Technologie odklíčkování v závislosti na požadovaném charakter kukuřičných produktů.Uvedeny jsou důležité technologické operace s popisem strojů a jejich pracovních principů. Princip a druhy extruze s popisem konstrukce extrudéru. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/13215
|
Datum:
|
2010-05-30 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
15819
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet