Proteolytické mikroorganizmy a jejich význam v potravinářském průmyslu
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Proteolytické mikroorganizmy a jejich význam v potravinářském průmyslu |
Autor: |
Žouželková, Nikola
|
Vedoucí: |
Vaňátková, Zuzana
|
Abstrakt:
|
Cílem této práce bylo charakterizovat proteolytické mikroorganismy z hlediska pozitivního účinku týkajícího se využití v potravinářství a přeměn látek v přírodě. Proteolytické mikroorganismy byly také popsány z hlediska negativního účinku, který se týká hnilobných procesů potravin za vzniku toxických či karcinogenních produktů dusíkaté povahy. Dále jsou v této práci uvedeny základní metody stanovení proteolytických mikroorganismů plotnovými metodami. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/13181
|
Datum:
|
2010-05-27 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
14867
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet