Spotřební koš celiatiků a rozdíly ve stravování
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Spotřební koš celiatiků a rozdíly ve stravování |
Autor: |
Tripská, Eva
|
Vedoucí: |
Kráčmar, Stanislav
|
Abstrakt:
|
Diplomová práce řeší problematiku Spotřebního koše celiatiků, způsoby organizace stravování mimo domov a rozdíly v energetickém a nutričním obsahu živin při přechodu na dietní stravu. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/13116
|
Datum:
|
2010-05-20 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
14977
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet