Instrumentální stanovení 2,3-butandionu ve víně
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Instrumentální stanovení 2,3-butandionu ve víně |
Autor: |
Kovář, Roman
|
Vedoucí: |
Hanuštiak, Pavel
|
Abstrakt:
|
Cílem této práce bylo charakterizovat 2,3-butandion, popsat technologii výroby vína a vhodné instrumentální metody stanovení 2,3-butandionu. Ke stanovení obsahu 2,3-butandionu ve vzorcích vína byla použita metoda HPLC-ECD. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/12902
|
Datum:
|
2010-05-20 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
14566
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet