Hydrolýza kvasničné biomasy pro potravinářské doplňky - součást projektu MPO ČR FI390195020

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Hydrolýza kvasničné biomasy pro potravinářské doplňky - součást projektu MPO ČR FI390195020

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Hydrolýza kvasničné biomasy pro potravinářské doplňky - součást projektu MPO ČR FI390195020
Autor: Řezáčová, Denisa
Vedoucí: Kolomazník, Karel
Abstrakt: Mikrobiální biomasa reprezentovaná kvasničnou biomasou je důležitým zdrojem vitamínů skupiny B a cennou bílkovinou. V extrémních případech, jako jsou např. těžké pooperační stavy nebo zatížení vrcholovým sportem, je třeba dodat potřebnou energii a vitamíny v tekutém stavu. Ztekucení biomasy je prováděno hydrolýzou. Diplomová práce se zabývá vývojem technologií ztekucení biomasy.
URI: http://hdl.handle.net/10563/12887
Datum: 2010-05-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 14550


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
řezáčová_2010_dp.pdf 5.298Mb PDF Zobrazit/otevřít
řezáčová_2010_vp.doc 36.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet