Příprava vajec pro jejich použití v gastronomii
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Příprava vajec pro jejich použití v gastronomii |
Autor: |
Pohořelský, Jaroslav
|
Vedoucí: |
Mrázek, Josef
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce je zaměřena na téma průmyslového zpracování slepičích vajec před prodejem a hygienické zásady pro použití těchto vajec v provozech společného stavování. Dále práce poukazuje na fyzikální vlastnosti vajec využívané v gastronomii, jejich složení a obhajuje vejce, jako zdravou potravinu. Je zde i zmíněno, co ovlivňuje kvalitu vejce a jaká je jeho mikrobiologie. Práce také seznámí s různými druhy vajec. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/12862
|
Datum:
|
2010-05-31 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
16990
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet