Výskyt bakterií mléčného kvašení ve víně
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Výskyt bakterií mléčného kvašení ve víně |
Autor: |
Lišková, Simona
|
Vedoucí: |
Buňková, Leona
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce se zabývá výskytem mikroorganismů ve víně a jejich vlivem na výslednou kvalitu produktu. Práce obsahuje také základní poznatky z hlediska výroby a složení vína. Důraz je však kladen na výskyt mikroorganismů ve víně (bakterie mléčného kvašení, bakterie octového kvašení, kvasinky a plísně), které se jednak uplatňují v technologii výro-by vín, ale které mohou mít negativní vliv na výsledný produkt. Největší část byla věnová-na bakteriím mléčného kvašení, které právě mohou mít pozitivní i negativní vliv při výrobě vína. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/12826
|
Datum:
|
2010-05-25 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
14911
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet