Polyfenolické látky v pivu, jejich vlastnosti a možnosti jejich stanovení

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Polyfenolické látky v pivu, jejich vlastnosti a možnosti jejich stanovení

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Polyfenolické látky v pivu, jejich vlastnosti a možnosti jejich stanovení
Autor: Dlapová, Jana
Vedoucí: Hanuštiak, Pavel
Abstrakt: Práce se zabývá základními surovinami pro výrobu piva. Krátce také popisuje samotnou výrobu. Dále charakterizuje jednotlivé polyfenolické látky v pivu, jejich charakteristiku a dělení. Mimo jiné se zmiňuje o vlivu polyfenolických látek na zdraví člověka. Nakonec uvádí možnosti jak tyto látky v pivu stanovit.
URI: http://hdl.handle.net/10563/12473
Datum: 2010-05-26
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 15279


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
dlapová_2010_bp.pdf 888.4Kb PDF Zobrazit/otevřít
dlapová_2010_vp.doc 30.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
dlapová_2010_op.doc 32.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet