Polyfenolické látky v pivu, jejich vlastnosti a možnosti jejich stanovení
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Polyfenolické látky v pivu, jejich vlastnosti a možnosti jejich stanovení |
Autor: |
Dlapová, Jana
|
Vedoucí: |
Hanuštiak, Pavel
|
Abstrakt:
|
Práce se zabývá základními surovinami pro výrobu piva. Krátce také popisuje samotnou výrobu. Dále charakterizuje jednotlivé polyfenolické látky v pivu, jejich charakteristiku a dělení. Mimo jiné se zmiňuje o vlivu polyfenolických látek na zdraví člověka. Nakonec uvádí možnosti jak tyto látky v pivu stanovit. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/12473
|
Datum:
|
2010-05-26 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
15279
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet