Rostlinné alkaloidy v potravinách.
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Rostlinné alkaloidy v potravinách. |
Autor: |
Ševčíková, Kateřina
|
Vedoucí: |
Severová, Marta
|
Abstrakt:
|
Práce zahrnuje obecný přehled a rozdělení alkaloidů. Důraz byl kladen na pyrrolizidinové alkaloidy obsažené v rostlinných a živočišných produktech a jejich toxicitou pro člověka. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/12414
|
Datum:
|
2010-05-31 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
14943
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet