Šokové zmrazování pečiva
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
|
Název:
|
Šokové zmrazování pečiva |
| Autor: |
Solanský, Marek
|
| Vedoucí: |
Pečivová, Pavlína
|
|
Abstrakt:
|
Tato práce pojednává o moderním trendu v pekárenské výrob, a to o šokovém zmrazování peiva, které je ve stavu nenakynutých, pedkynutých a nebo pedpeených polotovar'. Tyto šokov zamrazené polotovary, které se zmrazují na nejmodernjších zaízeních r'znými technologiemi, se poté skladují v mrazicích boxech a podle poteby se i pozdji využívají. Nejastjším využitím je upeení pro vlastní potebu pekárny v požadované dob tsn ped expedicí a nebo se dopékají v pecích pímo na vlastních prodejních jednotkách a prodávají se jako erstvé teplé peivo. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/12347
|
|
Datum:
|
2010-05-31 |
|
Dostupnost:
|
Bez omezení |
|
Ústav:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
|
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
|
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
17176
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet