Stanovení vitaminu B2 v produktech z pohanky a prosa

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Stanovení vitaminu B2 v produktech z pohanky a prosa

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stanovení vitaminu B2 v produktech z pohanky a prosa
Autor: Turečková, Hana
Vedoucí: Škrovánková, Soňa
Abstrakt: Diplomová práce je zaměřena na charakteristiku riboflavinu (vitaminu B2), jeho zdroje, vlastnosti, ztráty během zpracování potravin, možnosti stanovení riboflavinu (chromatografické metody, především HPLC) a popis pohanky, prosa a jáhel, jejich složení a využití. Praktická část se zabývá stanovením obsahu riboflavinu v pohankových a prosných produktech (např. mouka, vločky, jáhly) technikou HPLC/UV-DAD.
URI: http://hdl.handle.net/10563/12339
Datum: 2010-05-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 14696


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
turečková_2010_dp.pdf 2.294Mb PDF Zobrazit/otevřít
turečková_2010_vp.doc 44.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
turečková_2010_op.doc 49.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet