Projekt využití benchmarkingu v oblasti marketingu a lidských zdrojů restaurace Pod Kaštany
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Projekt využití benchmarkingu v oblasti marketingu a lidských zdrojů restaurace Pod Kaštany |
Autor: |
Hrazdilová, Iveta
|
Vedoucí: |
Závodná, Lucie Sára
|
Abstrakt:
|
Obsahem diplomové práce je proces zdokonalování vlastních výkonů, přičemž hlavním cílem je navrhnout a realizovat projekt benchmarkingu v oblasti marketingu a lidských zdrojů restaurace Pod Kaštany. Teoretická část je zaměřena na základní pojmy a postupy při uplatnění metody benchmarkingu a dvou oblastí marketingu služeb. Praktickou část tvoří analýza současné situace, která je východiskem pro návrh a realizaci projektu benchmarkingu. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/12219
|
Datum:
|
2010-05-03 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav podnikové ekonomiky |
Studijní obor:
|
Podniková ekonomika |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
16218
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet