Návrh stravovacích služeb pro rozvoj hotelů nového typu.

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Návrh stravovacích služeb pro rozvoj hotelů nového typu.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Návrh stravovacích služeb pro rozvoj hotelů nového typu.
Autor: Forman, Václav
Vedoucí: Kráčmar, Stanislav
Abstrakt: Tato práce je zaměřena na oblast vytváření kvalitní a dobře fungující restaurace, kuchyně nebo jakéhokoliv jiného odbytového střediska. Podává informace o hygienických a bezpečnostních předpisech. Podrobně je rozebrán marketing v pohostinství, vymezen pojem a přístupy k marketingu, marketingové koncepce provozoven, produkt a jeho užitná hodnota, cenové strategie stravovacích zařízení a propagace stravovacích služeb. Uvádí význam analýzy a marketingového výzkumu, jež spočívá v systematickém získávání, analyzování a vyhodnocování informací, které umožňují poznat a řešit naše problémy, postavení restaurace na trhu a její konkurenceschopnost, hledání cest za novými produkty, novými variacemi chutné, čerstvé a nekontaminované stravy. v práci je popsáno pět způsobů obsluhy v restauraci a profesionální postoj k obsluze, koncept stravovacích služeb a typy hotelů, jejich členění, modely různých typů hotelových a restauračních kuchyní a jejich dispoziční řešení, náležité a správné skladování a skladové hospodářství, nové moderní informační technologie, pracovní náplně pracovníků F & B. Příklad stručného operačního manuálu pro řízení provozu v moderní kuchyni je doplněn o nákresy navrhovaného rozložení a efektivního využití prostor kuchyně.
URI: http://hdl.handle.net/10563/12139
Datum: 2010-05-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 17035


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
forman_2010_dp.pdf 1.410Mb PDF Zobrazit/otevřít
forman_2010_vp.doc 35Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
forman_2010_op.doc 72Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet