Faktory ovlivňující výběr potravin a pokrmů

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Faktory ovlivňující výběr potravin a pokrmů

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Faktory ovlivňující výběr potravin a pokrmů
Autor: Krpcová, Martina
Vedoucí: Mlček, Jiří
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá faktory, které ovlivňují výběr potravin spotřebiteli. V teoretické části je stručně popsána historie výživy, dále pojednává o výživových doporučeních a aktu-álním stavu výživy obyvatelstva České republiky. Druhá kapitola obsahuje jednotlivé fakto-ry, které ovlivňují výživu i výběr potravin. V praktické části je obsaženo vyhodnocení dotazníku, který byl vyplněn respondenty, po-mocí tabulek, grafů a slovního hodnocení.
URI: http://hdl.handle.net/10563/12136
Datum: 2010-05-27
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 14845


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
krpcová_2010_bp.pdf 9.224Mb PDF Zobrazit/otevřít
krpcová_2010_vp.doc 34Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
krpcová_2010_op.doc 49Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet