Faktory ovlivňující výběr potravin a pokrmů
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
|
Název:
|
Faktory ovlivňující výběr potravin a pokrmů |
| Autor: |
Krpcová, Martina
|
| Vedoucí: |
Mlček, Jiří
|
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce se zabývá faktory, které ovlivňují výběr potravin spotřebiteli. V teoretické části je stručně popsána historie výživy, dále pojednává o výživových doporučeních a aktu-álním stavu výživy obyvatelstva České republiky. Druhá kapitola obsahuje jednotlivé fakto-ry, které ovlivňují výživu i výběr potravin. V praktické části je obsaženo vyhodnocení dotazníku, který byl vyplněn respondenty, po-mocí tabulek, grafů a slovního hodnocení. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/12136
|
|
Datum:
|
2010-05-27 |
|
Dostupnost:
|
Bez omezení |
|
Ústav:
|
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
|
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
|
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
14845
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet