Sortiment kravských, kozích a ovčích mléčných produktů na českém trhu

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Sortiment kravských, kozích a ovčích mléčných produktů na českém trhu

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Sortiment kravských, kozích a ovčích mléčných produktů na českém trhu
Autor: Válková, Adriana
Vedoucí: Šípalová, Markéta
Abstrakt: Bakalářská práce je zaměřena na kravské, kozí a ovčí mléko a mléčné produkty - sýry a jogurty. Teoretická část popisuje charakteristiku a vlastnosti kravského, kozího a ovčího mléka, druhy a technologii výroby sýrů a jogurtů. Praktická část se věnuje průzkumu sortimentu kravských, kozích a ovčích mléčných produktů na českém trhu. Průzkum trhu je zaměřen na mléka, sýry a jogurty.
URI: http://hdl.handle.net/10563/12049
Datum: 2010-05-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 16264


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
válková_2010_bp.pdf 2.344Mb PDF Zobrazit/otevřít
válková_2010_op.doc 49.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet