Nemoci z potravin parazitárního původu
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Nemoci z potravin parazitárního původu |
Autor: |
Navrátil, Lukáš
|
Vedoucí: |
Holko, Ivan
|
Abstrakt:
|
Alimentární nákazy parazitárního původu představují v dnešní době jeden z dúležitých hygienických problémů v potravinářství, proto se práce zabývá cestami, kterými může dojít k nakažení konzumenta, výskytem těchto nemocí ve světě a v ČR a druhy alimentárních parazitóz s jejich původci. Práce je zaměřená na taxonomii, morfologii a životní cyklus parazitů jako i na symptomatologii a diagnostiku parazitárních nemocí. Dále jsou v práci uvedena preventivní opatření proti těmto nákazám, metody jejich detekce a legislativa upravující kontrolu potravin. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/11850
|
Datum:
|
2010-06-04 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
E
14864
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet