Gastronomie a její vývoj ve společnosti
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Gastronomie a její vývoj ve společnosti |
Autor: |
Plochý, Pavel
|
Vedoucí: |
Humpolíček, Petr
|
Abstrakt:
|
Má bakalářská práce je snahou z dostupné literatury a zdrojů zachytit a přiblížit historický vývoj gastronomie a významné mezníky pro lidskou společnost s pohledem do současnosti evropské i světové gastronomie. Závěr je náznakem či směrem předpokladu vývoje gastronomie v budoucnosti s možností využití nových technologií, přírodních zdrojů a přínosů vědy jako nedílné součásti moderní gastronomie. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/11818
|
Datum:
|
2010-05-17 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
14548
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet