Tradiční versus ,,zdravá'' výživa z hlediska ekonomické analýzy
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Tradiční versus ,,zdravá'' výživa z hlediska ekonomické analýzy |
Autor: |
Vaculová, Vendula
|
Vedoucí: |
Šefčík, Vladimír
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce objasňuje rozdíly mezi tradiční a ,,zdravou'' výživou z hlediska technologických a ekonomických aspektů. Analyzuje tradiční českou kuchyni a porovnává ji s požadavky na ,,zdravou'' výživu. Srovnává cenové relace tradiční a ,,zdravé'' výživy a charakterizuje faktory poptávky spotřebitelů při nákupu daných potravin. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/1172
|
Datum:
|
2006-05-31 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství a chemie |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
2226
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet