Projekt strategie rozvoje restaurace pro zdravou výživu
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
|
Název:
|
Projekt strategie rozvoje restaurace pro zdravou výživu |
| Autor: |
Bezděk, Filip
|
| Vedoucí: |
Chovancová, Miloslava
|
|
Abstrakt:
|
Cílem této diplomové práce je analyzovat současnou situaci v restauraci pro zdraví - Prašád s ohledem na její potenciální rozvoj a na základě provedené analýzy vytvořit projekt strategie rozvoje, která by zajistila růst tržního podílu restaurace na českém, popřípadě slovenském trhu prostřednictvím vhodné kooperace. Diplomová práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části se zaměřuje na oblast managementu malých a začínajících podniků, strategického managementu s ohledem na růst a rozvoj podniku, rozvoj podniku formou franchisingu. Praktická část obsahuje SWOT analýzu restaurace Prašád, individuální hloubkové interview zaměřené na potenciální rozvoj restaurace, analýzu zákazníků, vnitřních procesů a konkurence. Součástí praktické části je také dotazníkové šetření zaměřené na problematiku vegetariánství a zdravého stravování. V závěru analytické části je vypracován projekt strategie rozvoje restaurace pro zdravou výživu, který je podroben časové, nákladové a rizikové analýze. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/11697
|
|
Datum:
|
2010-05-03 |
|
Dostupnost:
|
Bez omezení |
|
Ústav:
|
Ústav managementu a marketingu |
|
Studijní obor:
|
Management a marketing |
|
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
14739
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet