Pekárenské využití netradičních obilovin
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Pekárenské využití netradičních obilovin |
Autor: |
Večeřová, Božena
|
Vedoucí: |
Burešová, Iva
|
Abstrakt:
|
Práce ukazuje rozdíly v pekárenské kvalitě netradičních obilovin a pseudobilovin v porovnání s pšenicí setou. Zabývá se způsoby a novými přístupy, jak uplatnit tyto obilniny v pekárenství. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/11629
|
Datum:
|
2010-05-31 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
16265
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet