Pekárenské využití netradičních obilovin

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 
Pekárenské využití netradičních obilovin

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Pekárenské využití netradičních obilovin
Autor: Večeřová, Božena
Vedoucí: Burešová, Iva
Abstrakt: Práce ukazuje rozdíly v pekárenské kvalitě netradičních obilovin a pseudobilovin v porovnání s pšenicí setou. Zabývá se způsoby a novými přístupy, jak uplatnit tyto obilniny v pekárenství.
URI: http://hdl.handle.net/10563/11629
Datum: 2010-05-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 16265


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
večeřová_2010_bp.pdf 2.481Mb PDF Zobrazit/otevřít
večeřová_2010_vp.doc 43.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
večeřová_2010_op.doc 43.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet