Chemické složení a vlastnosti ovčího a kozího mléka
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Chemické složení a vlastnosti ovčího a kozího mléka |
Autor: |
Adámková, Lenka
|
Vedoucí: |
Hrabě, Jan
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce se zaměřuje na složení ovčího a kozího mléka a jejich srovnání s mlékem kravským. Popisuje plemena koz a ovcí převážně chovaná u nás a stručně charakterizuje výrobky z ovčího a kozího mléka. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/11602
|
Datum:
|
2010-05-26 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
15291
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet