Technologicky významné chemické látky chmele

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Technologicky významné chemické látky chmele

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Technologicky významné chemické látky chmele
Autor: Dobešová, Kornelie
Vedoucí: Rop, Otakar
Abstrakt: Ve své bakalářské práci popisuji chmel otáčivý (Humulus Lupulus L.) a jeho technologicky významné chemické látky. Zabývám se botanickou charakteristikou rostliny. Zaměřuji se také na aromaticky významné látky chmelových šištic a jejich vlastnosti. Dále uvádím zá-kladní pivovarské suroviny a stručně technologii výroby piva.
URI: http://hdl.handle.net/10563/11486
Datum: 2010-05-27
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 15393


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
dobešová_2010_bp.pdf 2.083Mb PDF Zobrazit/otevřít
dobešová_2010_vp.doc 31.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
dobešová_2010_op.doc 32.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet