Nové trendy ve výrobě bramborového škrobu a výrobky z něj

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Nové trendy ve výrobě bramborového škrobu a výrobky z něj

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Nové trendy ve výrobě bramborového škrobu a výrobky z něj
Autor: Slaměníková, Hana
Vedoucí: Burešová, Iva
Abstrakt: Bakalářská práce je zaměřena na nové trendy využití bramborového škrobu. Součástí práce jsou základní informace týkající se brambor, a to chemické složení bramborové hlízy, požadavky na jakost, pěstování, skladování, choroby a škůdci brambor. Práce je dále zaměřena na výrobu bramborového škrobu z brambor. Nejvýznamnější část je věnována základním výrobkům z bramborového škrobu, využití bramborového škrobu při výrobě bioethanolu nebo také při výrobě biodegradabilních výrobků a získávání butanolu ze škrobnatých materiálů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/11402
Datum: 2010-05-27
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 15449


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
slaměníková_2010_bp.pdf 2.139Mb PDF Zobrazit/otevřít
slaměníková_2010_vp.doc 45.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
slaměníková_2010_op.doc 32Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet