Vplyv spracovania potraviny na alergenicitu

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vplyv spracovania potraviny na alergenicitu

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vplyv spracovania potraviny na alergenicitu
Autor: Medeková, Miriama
Vedoucí: Černá, Monika
Abstrakt: Všade prítomnosť alergénov v ľudských potravinách spojená s ľudskou informovanosťou o potravinovej alergii zaručuje vhodné preventívne opatrenia na ochranu citlivých spotrebiteľov pred nežiaducim obťažovaním potravinovou alergiou. Pokusy o zníženie alebo odstránenie potravinovej alergie cez spracovanie potravín sa stretlo s rôznymi výsledkami.
URI: http://hdl.handle.net/10563/11377
Datum: 2010-05-26
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 15247


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
medeková_2010_bp.pdf 2.014Mb PDF Zobrazit/otevřít
medeková_2010_vp.doc 34Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
medeková_2010_op.doc 40Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet