Kvasnice v pekárenském a pivovarnickém průmyslu
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Kvasnice v pekárenském a pivovarnickém průmyslu |
Autor: |
Kubíková, Vendula
|
Vedoucí: |
Šimek, Lubomír
|
Abstrakt:
|
Cílem této bakalářské práce je popis základních vlastností kvasinek a vysvětlení jejich využití v pekárenském a pivovarnickém průmyslu. Význam kvasnic spočívá ve skutečnosti, že značnou měrou přispívají k světové produkci potravin poskytujících cenné látky pro lidskou výživu, jako jsou například vitaminy. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/11357
|
Datum:
|
2010-05-30 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
16985
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet