Stanovení kyselosti a vybraných chemických parametrů v obilovinách
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Stanovení kyselosti a vybraných chemických parametrů v obilovinách |
Autor: |
Hermanová, Jana
|
Vedoucí: |
Kramářová, Daniela
|
Abstrakt:
|
Tato bakalářská práce pracuje s pojmy ekologické zemědělství, ekofarma a biopotravina. Dále se zabývá stavbou a chemickým složením obilného zrna a popisem vybraných obilovin, které byly vypěstovány v ekologickém zemědělství. Praktická část je pak věnována stanovení základních chemických parametrů, jako jsou vlhkost, obsah popela, titrační kyselost a hmotnost tisíce zrn. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/11206
|
Datum:
|
2010-05-26 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
14840
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet