Produkce biogenních aminů bakteriemi izolovanými z drůbeže

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Produkce biogenních aminů bakteriemi izolovanými z drůbeže

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Produkce biogenních aminů bakteriemi izolovanými z drůbeže
Autor: Klčovská, Pavlína
Vedoucí: Buňková, Leona
Abstrakt: Biogenní aminy jsou látky vznikající v potravinách dekarboxylací volných aminokyselin. Tato reakce bývá většinou katalyzovaná činností technologicky škodlivých mikroorganizmů. Práce se zabývá stanovením biogenních aminů (tyraminu, histaminu, putrescinu, kadaverinu,spermidinu a sperminu) bakteriemi izolovanými z drůbeže pomocí skríningové metody a iontově výměnné chromatografie.
URI: http://hdl.handle.net/10563/11022
Datum: 2009-05-19
Dostupnost: Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 19.05.2011
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 12702


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
klčovská_2009_dp.pdfZablokované 991.7Kb PDF
klčovská_2009_vp.doc 47Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
klčovská_2009_op.doc 53Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet