Cereální technologie
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Cereální technologie |
Autor: |
Kyseláková, Zuzana
|
Vedoucí: |
Rop, Otakar
|
Abstrakt:
|
Tato bakalářská práce se zabývá základními cereáliemi. Hlavní část je potom věnována výrobě mouky. V práci jsou konfrontovány učební texty a odborná literatura. Údaje jsou uvedeny ve srovnání se současnými nejmodernějšími metodami stanovení jednotlivých parametrů obilí i pšenišné mouky. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/10968
|
Datum:
|
2009-05-27 |
Dostupnost:
|
Pouze v rámci univerzity |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
12989
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet