Management marketingu gastronomických služeb

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Management marketingu gastronomických služeb

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Management marketingu gastronomických služeb
Autor: Oškrdal, Lubomír
Vedoucí: Řehoř, Antonín
Abstrakt: Tato diplomová práce se zabývá marketingem v prostředí stravovacích služeb, jeho specifiky a problémy z pohledu optimálního uspokojování potřeb zákazníků a z pohledu implementace moderních marketingových metod. Práce popisuje možné relevantní postupy a postoje, které jsou doporučovány v současných marketingových trendech. Konečné vyhodnocení a doporučení vyplývající z průzkumu neobsahuje jen statistická data, ale i praktické rady jak racionálně zapůsobit na potencionálního zákazníka, jak úspěšně rozšiřovat stravovací služby.
URI: http://hdl.handle.net/10563/10967
Datum: 2009-03-13
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Institut mezioborových studií
Studijní obor: Sociální pedagogika
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 1015955


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
oškrdal_2009_dp.pdf 1.224Mb PDF Zobrazit/otevřít
oškrdal_2009_vp.doc 34.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
oškrdal_2009_op.doc 68.22Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet