Management marketingu gastronomických služeb
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Management marketingu gastronomických služeb |
Autor: |
Oškrdal, Lubomír
|
Vedoucí: |
Řehoř, Antonín
|
Abstrakt:
|
Tato diplomová práce se zabývá marketingem v prostředí stravovacích služeb, jeho specifiky a problémy z pohledu optimálního uspokojování potřeb zákazníků a z pohledu implementace moderních marketingových metod. Práce popisuje možné relevantní postupy a postoje, které jsou doporučovány v současných marketingových trendech. Konečné vyhodnocení a doporučení vyplývající z průzkumu neobsahuje jen statistická data, ale i praktické rady jak racionálně zapůsobit na potencionálního zákazníka, jak úspěšně rozšiřovat stravovací služby. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/10967
|
Datum:
|
2009-03-13 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Institut mezioborových studií |
Studijní obor:
|
Sociální pedagogika |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
1015955
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet