Alergie na mléko a mléčné výrobky a snižování rizika jejího vzniku

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Alergie na mléko a mléčné výrobky a snižování rizika jejího vzniku

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Alergie na mléko a mléčné výrobky a snižování rizika jejího vzniku
Autor: Konečná, Lucie
Vedoucí: Matějíčková, Radmila
Abstrakt: Ve své bakalářské práci jsem se zabývala alergií na mléčnou bílkovinu a laktózu. Cílem bylo seznámení veřejnosti s tímto onemocněním a zjištění dostupnosti vhodných výrobků na našem trhu. Zaměřila jsem se na popis příznaků, léčby a výskytu této alergie. Pomocí dotazníků jsem zjišťovala obecné znalosti veřejnosti o této nemoci. Dále mě zajímal přístup zdravotních pojišťoven a státních institucí k tomuto problému.
URI: http://hdl.handle.net/10563/10945
Datum: 2009-05-25
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 12788


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
konečná_2009_bp.pdfZablokované 834.8Kb PDF
konečná_2009_vp.doc 42.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
konečná_2009_op.doc 49.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet