Alergie na mléko a mléčné výrobky a snižování rizika jejího vzniku
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Alergie na mléko a mléčné výrobky a snižování rizika jejího vzniku |
Autor: |
Konečná, Lucie
|
Vedoucí: |
Matějíčková, Radmila
|
Abstrakt:
|
Ve své bakalářské práci jsem se zabývala alergií na mléčnou bílkovinu a laktózu. Cílem bylo seznámení veřejnosti s tímto onemocněním a zjištění dostupnosti vhodných výrobků na našem trhu. Zaměřila jsem se na popis příznaků, léčby a výskytu této alergie. Pomocí dotazníků jsem zjišťovala obecné znalosti veřejnosti o této nemoci. Dále mě zajímal přístup zdravotních pojišťoven a státních institucí k tomuto problému. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/10945
|
Datum:
|
2009-05-25 |
Dostupnost:
|
Pouze v rámci univerzity |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
12788
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet