Alergie na mléko a mléčné výrobky a snižování rizika jejího vzniku
Show full item record
No preview available
Title:
|
Alergie na mléko a mléčné výrobky a snižování rizika jejího vzniku |
Author: |
Konečná, Lucie
|
Advisor: |
Matějíčková, Radmila
|
Abstract:
|
Ve své bakalářské práci jsem se zabývala alergií na mléčnou bílkovinu a laktózu. Cílem bylo seznámení veřejnosti s tímto onemocněním a zjištění dostupnosti vhodných výrobků na našem trhu. Zaměřila jsem se na popis příznaků, léčby a výskytu této alergie. Pomocí dotazníků jsem zjišťovala obecné znalosti veřejnosti o této nemoci. Dále mě zajímal přístup zdravotních pojišťoven a státních institucí k tomuto problému. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/10945
|
Date:
|
2009-05-25 |
Availability:
|
Pouze v rámci univerzity |
Department:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Discipline:
|
Chemie a technologie potravin |
Grade for thesis and defense:
|
A
12788
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account