Stanovení obsahu lepku v moukách.

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Stanovení obsahu lepku v moukách.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stanovení obsahu lepku v moukách.
Autor: Košinová, Květa
Vedoucí: Kramářová, Daniela
Abstrakt: Tato bakalářská práce se zabývá obilovinami a to hlavně popisem jejich morfologické stavby a chemickým složením obilného zrna. Důraz je kladen na bílkovinu obilovin - lepek a na popis mlynářské technologie. Praktická část je zaměřena na stanovení vlhkosti, titrační kyselosti, obsahu mokrého lepku a popela ve vybraných moukách.
URI: http://hdl.handle.net/10563/10908
Datum: 2009-05-27
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 12434


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
košinová_2009_bp.pdf 941.0Kb PDF Zobrazit/otevřít
košinová_2009_vp.doc 38Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
košinová_2009_op.doc 43Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet